EN | | BM

HOME STYLE FURNITURE TRADING (IPOH) SDN BHD

Home Style Furniture Trading (Ipoh) Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat perabot yang terkenal di Perak, Malaysia. Kami menawarkan projek hiasan dalaman yang dibuat khas bagi memenuhi keperluan pelanggan. Sila hubungi kami untuk membeli perabot atau merealisasikan gaya hidup anda dengan perabot yang sesuai.
LIHAT LAGI

PROJEK KAMI

Rumah

Untuk memenuhi keperluan fesyen terkini, kami telah menubuhkan bilik pameran perabot kami sendiri, yang bukan sahaja menghasilkan perabot, tetapi juga pakar dalam bidang hiasan dalaman.

LIHAT LAGI

Perniagaan

Bilik pameran kami mempamerkan pelbagai perabot yang bergaya elegan, klasik dan ringkas. Anda pasti dapat mencari gaya yang anda suka. Dipersilakan untuk melawat bilik pameran kami.

LIHAT LAGI
Pelanggan yang dihormati,
adakah anda merasa sakit kepala mengenai pengubahsuaian rumah baru anda?
Sulit untuk mencari syarikat pengubahsuaian yang jujur? Walaupun anda dapat mencari, tetapi anda tidak boleh membuat permintaan khas?
Bimbang tentang kos reka bentuk yang mahal dan pada akhirnya, bukan reka bentuk yang anda mahukan?
Sebaik sahaja pembayaran selesai, bimbang tentang caj lain, projek tidak lengkap dan tidak dapat menghubungi syarikat pengubahsuaian lagi?
Anda mencari syarikat pengubahsuaian yang lain untuk mengambil alih, tetapi anda takut bahawa tidak sempat pindah ke rumah baru anda pada tarikh yang dipilih?

Bagaimanakah anda dapat mencari syarikat pengubahsuaian dengan harga yang berpatutan dan siap pada masa yang tepat untuk merealisasikan Dream House anda?
9:00am-12:00am 017-8888793 weng8793
* Untuk 50 projek pertama, kami menawarkan quotation, mengukur dan reka bentuk percuma.

LANGKAH PERKHIDMATAN

Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
available in